Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

04.02.17

Најбоље из Србије 2016

Привредна комора Србије и Министарство трговине, туризма и телекомуникација доделили су признања најуспешнијим домаћим робним и корпоративним брендовима на завршној церемонији "Најбоље из Србије 2016". Признање је додељено у 25 категорија, међу којима су и нове - најуспешније увођење стартап предузећа, најбоља туристичка и најбоља привредна манифестација у функцији промоције Србије, као и награда жирија. Копаоник бизнис форум је добио признање за најбољу привредну манифестацију, а награду је примио председник Савеза економиста Србије Александар Влаховић.

Погледајте галерију слика
18.12.16

Додела Повеље за изузетност

Након седнице Председништва Савеза економиста Србије која је одржана у четвртак  15.12.2016., на свечаном коктелу уприличена је свечана додела Повеље за изузетност проф. Мирољубу Лабусу, редовном професору Правног факултета у Београду и члану Председништва, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и г. Миодрагу Бабићу, председнику компаније БНМ и дугогодишњем директору Хемофарма, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента.

Погледајте галерију слика
02.12.16

XXIV Копаоник бизнис форум

Савез економиста Србије и Удружење корпоративних директора Србије, у партнерству са компанијом Mastercard, организују XXIV Копаоник бизнис форум. Овогодишњи форум биће одржан од 07-09. марта 2017. у Конгресном центру хотела Гранд на Копаонику. Ове године очекујемо преко 1000 учесника, уважених професора, државних званичника, чланова дипломатског кора, пословних људи, домаћих и страних инвеститора, представнике међународних финансијских организација. Последњих осам година концепцијски покровитељ форума је Председник Владе Републике Србије.

Централна тема Форума је:

Програм реформи за Србију: шта се може научити из прошлости и решења за будућност

Програм форума, његова структура и листа учесника биће објављени до 20. децембра ове године на сајту Савеза економиста Србије www.ses.org.rs. Пријава учесника почиње 9. јануара 2017. године.
Као организатори Копаоник бизнис форума, желимо да одржавамо и негујемо сарадњу између релевантних учесника и на тај начин понудимо  интерактивну платформу у склопу које постоји дијалог, расправа, размена мишљења и ширење стручних знања. Форум тежи да буде истински празник за економисте, сајам идеја,  као и својеврсни годишњи реалитy цхецк за креаторе економских политика. На крају Форума, презентоваћемо документ “Копаоник консензус”, који ће сублимирати најважније закључке тродневног рада и који ћемо упутити Влади Републике Србије и Народној банци Србије. То ће бити наш допринос креирању изводљивих и ефикасних политика у жељи да наставак економске транзиције Србије буде бржи и квалитетнији.

Strana:  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Партнер Форума

Mastercard

Златни спонзор

BisnodeEurobank

Сребрни спонзори

Regionalni savet za saradnjuUOSEnergoprojektMK Group

Медијски партнер

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Спонзори

EPSWiener StädtischeIntesaTelekomErste BankAIK bankaDelhaizeDDOR Novi SadVojvodjanska bankaSagaUniCredit BankRocheAgrokorNetCastRadijus VektorE&YKonfindustrijaGIZPrivredna komora Srbije

Пријатељи

Raiffeisen FutureVictoria GroupPWCPrivrednikGeneraliUNIQABTANevski