Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

19.12.18

Додела Повеље за изузетност

У уторак 18. децембра 2018. године, у присуству великог броја чланова и пријатеља Савеза економиста Србије, на традиционалном годишњем коктелу уприличена је додела Повеље за изузетност  - проф. Кости Јосифидису, редовном професору Економског факултета у Суботици, Универзитета у Новом Саду, за изузетан допринос у области економске теорије и политике и госпођи Драгињи Ђурић, председници Извршног одбора Banca Intesa, за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента. 

Почев од 2010. године Савез економиста Србије додељује Повеље за изузетност великанима српске економске и привредне сцене. У протеклом периоду Повеља за изузетан допринос у области економске теорије и политике додељена је: проф. Љубомир Маџару, проф. Љубиши Адамовићу, проф. Николи Стевановићу, проф. Павлу Петровићу, проф. Јурију Бајецу, проф. Душану Вујовићу, проф. Мирољубу Лабусу и проф. Јовану Ранковићу, док је Повеља за изузетан допринос у области пословне економије и менаџмента уручена: Николи Павичићу, Драгољубу Вукадиновићу, Слободану Петровићу, проф. Момчилу Милисављевићу, Радету Свилару, Мићи Мићићу, Миодрагу Бабићу и Миодрагу Костићу.

Такође, уручене су и повеље најбољим студентима најбољим студентима реномираних факултета економије у Србији, којима је обезбеђено и бесплатно присуство на предстојећем Копаоник бизнис форуму, и то: Ани Петровић, Економски факултет Београд, Ани Пушици, Економски факултет Ниш, Јовани Симић, Економски факултет Крагујевац, Денис Куштеру, Економски факултет Суботица и Жељко Јојићу, ФЕФА.

Погледајте галерију слика
14.11.18

XXVI Копаоник бизнис форум

Савез економиста Србије, у партнерству са компанијом Mastercard, организујe XXVI Копаоник бизнис форум. Овогодишњи форум биће одржан од 03-06. марта 2019. у Конгресном центру хотела Гранд на Копаонику. Ове године очекујемо преко 1500 учесника, уважених професора, државних званичника, чланова дипломатског кора, пословних људи, домаћих и страних инвеститора, представнике међународних финансијских организација. Последњих десет година концепцијски покровитељ форума је Председник Владе Републике Србије.

Централна тема Форума је:

Србија десет година после велике рецесије: снажан раст као императив

Програм форума, његова структура и листа учесника биће објављени до 15. децембра ове године на сајту форума www.kopaonikbusinessforum.rs . У припремном периоду и током самог форума, биће постављене све информације о агенди, учесницима, спонзорима, као и дневни преглед вести и најзначајнијих дешавања на форуму. Такође, преко youtube канала биће обезбеђен директан пренос комплетног тока форума, а након завршетка форума, биће постављени  видео снимци свих сесија и панела, као и фото галерија догађаја. Пријава учесника почиње 10. јануара 2019. године.

Као организатори Копаоник бизнис форума, желимо да одржавамо и негујемо сарадњу између релевантних учесника и на тај начин понудимо  интерактивну платформу за размену мишљења, аргументовану, конструктивну расправу, сагледавајући при томе кључне реформске изазове из различитих углова: политичког и привредног, микро и макро економског, из угла реалног и финансијског сектора, домаћих и страних инвеститора, приватних и јавних предузећа, теорије и праксе. Форум тежи да буде истински празник за економисте, сајам идеја,  као и својеврсни годишњи reality check за креаторе економских политика, место на коме се сумирају резултати економске политике наше земље између два догађаја.

10.11.18

Бечки економски форум

15. јубиларни Бечки економски форум- Vienna Future Dialogue 2018 под називом "Economy meets Politics" ће се одржати 19. новембра 2018. под покровитељством Њ.Е. господин Себастиана Курца, канцелара Аустрије, као званични догађај аустријског председавања Саветом Европске уније.

Програм овогодишњег 15. јубиларног новембарског форума подељен је на јутарњу и поподневну сесију:

  • Регионална сарадња као део европских интеграција. Дигитализација - превазилажење празнина и шанса за скок у развоју  
  • Јака Европа кроз снажну економску повезаност: Изградња мостова  

Поред активних учесника Форума очекују се високи представници регионалне и европске политике, као и високи представници Аустрије, Европе, регионалних и међународних економија.

http://www.vienna-economic-forum.com

Strana:  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  >>  kraj
Samit ministara finansija, guvernera i direktora poreskih uprava regiona
Kopaonik 2018
Партнер
Mastercard
Генерални спонзори
NLB
Blinking

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
11070 Нови Београд
Добрињска 11
11000 Београд
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs