Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
Nastavak saradnje Kopaonik biznis foruma i kompanije Mastercard
12.03.2021.
Nazad
Ovogodišnji Kopaonik biznis forum, najznačajniji poslovni događaj u zemlji i regionu, ove godine se održava od 24. do 27. maja u hotelu Metropol u Beogradu, a tema 28. izdanja foruma je „Svet posle Covid-19: novi izvori rasta u promenjenim uslovima poslovanja“.  Kompanija Mastercard je već šest godina za redom zvanični partner Foruma, a kao rezultat višegodišnje uspešne saradnje, Kopaonik biznis forum i kompanija Mastercard sa ponosom najavljuju nastavak partnerstva i u naredne tri godine, u periodu od 2022. do 2025. godine.

“Za nas organizatore partnerstvo sa kompanijom Mastercard obezbeđuje dodatnu sigurnost u dostizanju veće vidljivosti, jačanju uticaja i kontinuiranom unapređenju kvaliteta ovog važnog događaja. Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo što je kompanija Mastercard uvidela vrednost i značaj foruma kao interaktivne platforme za razmenu iskustava i mišljenja, građenje mreže poslovnih kontakata, promociju i unapređenje poslovanja, kao i realizaciju poslovnih ideja i društveno odgovornih inicijativa”, izjavio je predsednik Saveza ekonomista Srbije, Aleksandar Vlahović.

„Kao tačka sastajališta javnog, privatnog i međunarodnog sektora, Kopaonik Biznis Forum je dobar način da svake godine podvučemo crtu i vidimo koliko smo odmakli na zajedničkom putu modernizacije tržišta, kao i da napravimo plan za dalji rast. Međunarodna stručnost, kapaciteti i inovacije koje naša kompanija donosi i godinama deli sa učesnicima ovog eminentnog događaja već su pokrenule nekoliko značajnih inicijativa usmerenih ka digitalizaciji tržišta, borbi protiv sive ekonomije i povećavanju nivoa rodne ravnopravnosti. Radujemo se nastavku saradnje sa Kopaonik Biznis Forumom i tome da i dalje budemo stabilan partner javnog i privatnog sektora i pokretač socio-ekonomskog razvoja koji osnažuje naše čitavo društvo,“ istakla je Jelena Ristić, direktorka za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.


Na otvaranju foruma pored organizatora, prisutnima će se obratiti Mark Barnet, predsednik kompanije Mastercard za Evropu.