Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
Savez ekonomista Srbije je partner konferencije Strateški ekonomski razgovori
01.04.2022.
Nazad
Konferencija Strategic Economic Talks (Strateški ekonomski razgovori) je godišnji poslovni događaj koji ima za cilj da međunarodnim učesnicima predstavi investicione i tržišne trendove u Jugoistočnoj Evropi, kao i da poveže učesnike i na taj način promoviše nove investicione, trgovinske i poslovne mogućnosti.

Ovogodišnji Strateški ekonomski razgovori, koji će se održati od 12. do 14. maja 2022. godine u hotelu Kempinski Adriatic Istria u Hrvatskoj, sa ograničenim brojem učesnika, pod nazivom „SEE & DACH Region Moving Closer Together”, biće fokusirani na ekonomski odnos između zemalja Jugoistočne Evrope i zemalja nemačkog govornog područja.

U okviru ovog događaja razgovaraće se o aktuelnim pitanjima ekonomske politike sa istaknutim donosiocima odluka iz privrede i politike, preduzetnicima, direktorima, visokim predstavnicima odabranih interesnih grupa iz privrednih komora, stručnjacima iz različitih privrednih sektora i predstavnicima medija iz regiona Jugoistočne Evrope i zemalja nemačkog govornog područja.

Organizatori Strateških ekonomskih razgovora su nevladina poslovna asocijacija SEEBDN - Mreža za razvoj poslovanja Jugoistočne Evrope, sa sedištem u Beču, zajedno sa TPA grupom, jednom od vodećih austrijskih kompanija za poresko savetovanje. Savez ekonomista Srbije je partner ove značajne konferencije.

Više informacija: https://www.strategiceconomictalks.eu