Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
Tradicionalno Niško savetovanje ekonomista 2018.
07.11.2018.
Nazad
’’Napredne tehnologije u funkciji ekonomskog razvoja’’

Društvo ekonomista Niša u saradnji sa Savezom ekonomista Srbije je uspešno organizovalo tradicionalno Niško savetovanje ekonomista 7. novembra 2018. godine u Oficirskom domu u Nišu. Savetovanje je po drugi put održano u okviru Foruma naprednih tehnologija, značajne trodnevne manifestacije u organizaciji Grada Niša i Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj i projekte. Tema ovogodišnjeg savetovanja je bila Napredne tehnologije u funkciji ekonomskog razvoja. Sastavni deo programa bio je i VIII IKT Forum.

Skup su otvorili Darko Bulatović, gradonačelnik Niša i Nebojša Garić, direktor za IT Privredne komore Srbije. Profesor dr Boban Stojanović, predsednik Društva ekonomista Niša održao je pozdravni govor, predstavio program skupa i ukazao na njegov značaj za Grad Niš, region Južne i Istočne Srbije i čitavu Srbiju.

Uvodno izlaganje na temu Pregled makroekonomskog stanja Srbije održao je g. Aleksandar Vlahović, predsednik Saveza ekonomista Srbije.

Nakon sadržajne diskusije na panelima održan je VIII IKT Forum tokom kojeg su održane prezentacije kompanija Telekom Srbija i Simens poslovna rešenja.

Interesovanje medija, stručne i šire javnosti za skup je bilo značajno, o čemu govori i velika posećenost tokom celodnevnog programa Savetovanja. Imajući u vidu ogranizacioni i programski koncept skupa, utiske i pozitivne komentare učesnika, kao i medijsku podršku, Savetovanje je ocenjeno kao veoma uspešno.

Više informacija na: http://den.org.rs/
Preuzmite izveštaj