Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
XIII Međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju
18.05.2018.
Nazad
Časopis Finrar u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Banjoj Luci uz podršku Savez računovođa i revizora Republike Srpske organizovalo je XIII Međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju pod nazivom: "Digitalna ekonomija - Pokretač budućeg ekonomskog rasta", koji je  održan u Banji Vrućici od 16 - 18. maja 2018. godine.

Međunarodni simpozijum o korporativnom upravljanju okuplja najpriznatije autoritete iz oblasti ekonomije i prava sa prostora bivše Jugoslavije. Svoje radove na simpozijumu izlažu profesori sa ekonomskih i pravnih fakulteta u Beogradu, Banjaluci, Istočnom Sarajevu, Sarajevu, Ljubljani, Zagrebu, Podgorici, Mariboru kao i eksperti iz ekonomskih instituta i velikih kompanija iz regiona. Najveći broj učesnika su predstavnici velikih i najznačajnijih preduzeća iz Bosne i Hercegovine ali i Srbije i Hrvatske. Strukturu učesnika simpozijuma čine top menadžeri, rukovodioci pravnih službi, finansijski direktori, učesnici na tržištu kapitala, predstavnici nadzornih i upravnih odbora kao i odbora za reviziju te računovođe i revizori. Simpozijum se bavi aktuelnim pitanjima iz oblasti poslovne ekonomije, javnih finansija, računovodstva i revizije, te sticanje novih spoznaja, razmjena iskustava i ostvarivanje saradnje u zajedničkom interesu svih učesnika.

Predstavnici SES-a su kao i svake godine aktivno učestvovali u radu simpozijuma, a od sledeće godine će se priključiti i njegovoj organizaciji.