Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
XXIX Kopaonik biznis forum obezbediće poštovanje najviših zdravstveno – bezbednosnih mera
24.12.2021.
Nazad
Savez ekonomista Srbije ulaže velike napore da Kopaonik biznis forum u Hotelu Grand od 6. do 9. marta 2022. godine organizuje u dobropoznatom tradicionalnom formatu.  Od svih učesnika foruma prilikom registracije zahtevaće se dokazi o potpunoj vakcinaciji ili preležanoj bolesti u proteklih šest meseci. Validna potvrda, odnosno dokaz o vakcini treba da sadrži informaciju o trećoj (buster) dozi ili drugoj dozi od čijeg primanja nije prošlo više od šest meseci svih vakcina koje su dostupne u Republici Srbiji.

Takođe, Savez ekonomista Srbije će se i pored validacije o potpunoj vakcinisanost i/ili preležanoj bolesti pridržavati svih dodatnih i preporučenih epidemioloških mera za sprečavanje širenja korona virusa kao što su:
  • Obavezno nošenje maski u svim konferencijskim salama i povezanim prostorijama
  • Maksimalni broj učesnika u centralnoj sali biće limitiran na 500
  • Na ulasku u sale biće postavljena dezinfekciona sredstva
  • Sale će u pauzama biti dodatno dezinfikovane
Savez ekonomista Srbije i dalje sa oprezom prati tok pandemije COVID-19 i nastaviće da daje prioritet zdravlju, sigurnosti i dobrobiti svojih učesnika. Sama organizacija događaja, raspored i struktura panela, kao i broj učesnika na Forumu biće prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji uz primenu i poštovanje svih zdravstveno-bezbednosnih mera, kako bi se obezbedila maksimalna sigurnost gostiju i samih organizatora.