Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
XXVI Kopaonik biznis forum
03.12.2018.
Nazad
Savez ekonomista Srbije, u partnerstvu sa kompanijom Mastercard, organizuje XXVI Kopaonik biznis forum. Ovogodišnji forum biće održan od 03-06. marta 2019. u Kongresnom centru hotela Grand na Kopaoniku. Ove godine očekujemo preko 1500 učesnika, uvaženih profesora, državnih zvaničnika, članova diplomatskog kora, poslovnih ljudi, domaćih i stranih investitora, predstavnike međunarodnih finansijskih organizacija. Poslednjih deset godina koncepcijski pokrovitelj foruma je Predsednik Vlade Republike Srbije.

Centralna tema Foruma je:

„Srbija deset godina posle velike recesije: snažan rast kao imperativ“

Program foruma, njegova struktura i lista učesnika biće objavljeni do 15. decembra ove godine na sajtu foruma www.kopaonikbusinessforum.rs. U pripremnom periodu i tokom samog foruma, biće postavljene sve informacije o agendi, učesnicima, sponzorima, kao i dnevni pregled vesti i najznačajnijih dešavanja na forumu. Takođe, preko Youtube kanala biće obezbeđen direktan prenos kompletnog toka foruma, a nakon završetka foruma, biće postavljeni  video snimci svih sesija i panela, kao i foto galerija događaja. Prijava učesnika počinje 10. januara 2019. godine.

Kao organizatori Kopaonik biznis foruma, želimo da održavamo i negujemo saradnju između relevantnih učesnika i na taj način ponudimo  interaktivnu platformu za razmenu mišljenja, argumentovanu, konstruktivnu raspravu, sagledavajući pri tome ključne reformske izazove iz različitih uglova: političkog i privrednog, mikro i makro ekonomskog, iz ugla realnog i finansijskog sektora, domaćih i stranih investitora, privatnih i javnih preduzeća, teorije i prakse. Forum teži da bude istinski praznik za ekonomiste, sajam ideja,  kao i svojevrsni godišnji reality check za kreatore ekonomskih politika, mesto na kome se sumiraju rezultati ekonomske politike naše zemlje između dva događaja.