Завршен је Копаоник бизнис форум 2012

09.03.17

Други дан Копаоник бизнис форума - први део

Други дан Копаоник бизнис форума обележили су наступи премијера Александра Вучића и четири министра Владе Србије. Председник Владе Републике Србије истакао је да у овој години очекује напредак Србије на Дуинг бизнис листи Светске банке за још 10-15 места, што је заслуга реформи које су почеле после 2014.

Вучић је нагласио да очекује додатни прилив страних инвестиција у Србију, за шта је потребна и политичка стабилност у региону. Такође, најавио је повећања плата и пензија, да ће се кренути и у смањење оптерећења на зараде, али је додао да ће се у то ићи опрезно како се не би реметила финансијска стабилност.

Прочитајте целу вест
08.03.17

Први дан Копаник бизнис форума

Копаоник бизнис форум свечано је отворен у присуству више од 1000 учесника - представника Владе, НБС, домаћих и страних привредника из банкарског, осигуравајућег, ИЦТ, сектора трговине, туризма, енергетике, пољопривреде, фармацеутске индустрије, амбасадора, дипломата, представника међународних финансијских инвестиција, економских аналитичара, теоретичара, међународних експерата, као и представника акредитованих медија.
Председник Савеза економиста Србије Влаховић рекао је да је време да ова генерација покаже способност да коначно трасира пут изласка из замке транзиционизма.

Прочитајте целу вест
01.03.17

КОПАОНИК БИЗНИС ФОРУМ (7-9. МАРТ 2017.)

Форум ће окупити више од 1000 учесника; током три дана високи државни званичници и утицајни пословни лидери разматраће програм реформи за Србију

1. март 2017. – Традиционални 24. Копаоник бизнис форум окупиће ове године највећи број учесника до сада - више од 1000. Учешће су потврдили представници Владе, НБС, домаћих и страних привредника из банкарског, осигуравајућег, ИЦТ, сектора трговине, туризма, енергетике, пољопривреде, фармацеутске индустрије На форуму ће бити присутни и амбасадори, дипломате, представници међународних финансијских инвестиција, економски аналитичари, теоретичари, међународни експерти, као и представници акредитованих медија.

Прочитајте целу вест
Strana:  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  >>  kraj
Kopaonik 2018

Чланство у ИЕА


Информације

Савез економиста Србије
Булевар Михајла Пупина 147
Добрињска 11
Тел: +381 11 3613-409; 2644-980
Факс: +381 11 3629-689
Е-пошта: office@ses.org.rs

Партнер Форума

Mastercard

Златни спонзори

Postanska StedionicaEurobankINPAdvokatska kancelarija Aleksić

Сребрни спонзори

UOSRegionalni savet za saradnjuMK GroupBisnodeSberbank

 

Спонзори

Wiener StädtischeBanca IntesaTelekomAIK bankaDDOR Novi SadDelhaizeErste bankE&YSagaVojvodjanska banka - OTP banka Radijus VektorNetCastRocheEnergoprojekt

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Triglav osiguranjeIKEATelenorNBGP Properites-Crowne PlazaAddiko BankSAS InstituteHuawei

Медијски партнери

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

NIN

Пријатељи

Raiffeisen FutureUniqa osiguranjePWCPrivrednikGenerali osiguranjeMedigroupBTANevskiAKS Fleet