Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
Konkurs za dizajn logotipa povodom 70. godišnjice Saveza ekonomista Srbije
24.07.2017.
Nazad
Savez ekonomista Srbije 2017. godine svečano obeležava svoju 70. godišnjicu i, tim povodom, poziva studente da dostave predloge prigodnog - jubilarnog logotipa.

Pravo učešća na ovom konkursu imaju studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih umetničkih fakulteta sa teritorije Republike Srbije.

Rešenje jubilarnog logotipa treba da da sadrži oznake jubileja i da bude zasnovano na postojećem logotipu Saveza ekonomista Srbije, koji učesnici konkursa mogu da preuzmu sa http://ses.org.rs/upload/logo-SES.pdf

Svoje predloge jubilarnog logotipa, u vektorskom formatu, učesnici Konkursa treba da pošalju na konkurs@ses.org.rs najkasnije do 28.08.2017. godine, zajedno sa osnovnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, broj telefona, e-mail adresa, fakultet i godina studija). Na ovaj konkurs svaki učesnik može da dostavi jedan ili više predloga jubilarnog logotipa.

Logotip koji će biti primenjivan na jubileju prilagođenim promotivnim materijalima Saveza ekonomista Srbije, odabraće žiri, čiji će članovi će biti: Marko Lađušić, redovni profesor Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu, dizajner Bojan Antunović, kao i Dragijana Radonjić Petrović i Svetlana Kisić Zajčenko u ime Saveza ekonomista Srbije.

Autor čiji logotip bude odabrao žiri, biće o izboru obavešten lično, a njegovo ime biće objavljeno do 10.09.2017. godine i na sajtu Saveza ekonomista Srbije www.ses.org.rs

Autor odabranog jubilarnog logotipa biće nagrađen neto iznosom od 25.000 dinara, koji će biti isplaćen do 15.09.2017. godine.

Svaki učesnik Konkursa saglasan je da, ukoliko njegov predlog jubilarnog logotipa bude odabran i nagrađen iznosom navedem u prethodnom pasusu, dozvoljava upotrebu svog rešenja tog logotipa na svim štampanim i promotivnim materijalima koje Savez ekonomista Srbije bude radio povodom 70. godišnjice, i to bez dodatne nadoknade.

Informacije o Savezu ekonomista Srbije dostupne su na sajtu www.ses.org.rs , a za dodatne informacije učesnici Konkursa mogu da se obrate na mail konkurs@ses.org.rs ili na tel. 011 2644 980 (osobe za kontakt: Ana Jurić i Vesna Mirković).