Molimo sačekajte......

Izaberite jezik: SRPSKI ENGLISH
Adresa
Dobrinjska 11, 11000 Beograd
Telefon
+381(0)11 3613 409
Bečki ekonomski forum
Bečki ekonomski forum je osnovan 2004. godine sa ciljem popularizacije i promocije investicionih mogućnosti i privredne saradnje između zemalja i teritorija koje se nalaze u regionu od Jadranskog do Crnog mora sa sedištem u Beču.

Članovi osnivači Bečkog ekonomskog foruma su, pored amb. dr Elene Kirtcheve, neke od najrespektabilnijih kompanija i preduzetnika u Austriji. Komitet pokrovitelja Bečkog ekonomskog foruma čine premijeri iz svih država regiona, uključujući i austrijsku saveznu kancelarku. Pored toga, ambasadori zemalja Zapadnog Balkana učestvuju u radu Bečkog ekonomskog foruma kao počasni članovi Odbora ambasadora.
Pogledajte zvaničnu prezentaciju
Bečki ekonomski forum organizuje više konferencija tokom godine kako bi promovisao svoje ciljeve. Godišnji Bečki ekonomski forum - Bečki dijalog o budućnosti održava se svakog novembra u Beču. Konferencije u inostranstvu se organizuju u okviru zemalja članica i održavaju se pod pokroviteljstvom premijera odgovarajuće zemlje.
Završen XVI Bečki ekonomski forum
19.11.2019.
Predsednik Bečkog ekonomskog foruma, dr Gunther Rabensteiner i generalni sekretar Bečkog ekonomskog foruma, ambasadorka dr Elena Kirtcheva imali su čast i zadovoljstvo da pozdrave učesnike, visoko pozicionirane donosioce odluka iz oblasti ekonomije i politike iz 34 zemlje na XVI Bečkom ekonomskom forumu, koji se pod nazivom „Od planirane ekonomije do tržišne privrede - 30 godina nakon pada gvozdene zavese“ održao 18. novembra 2019. u Novomatic Forumu u Beču.

Forumu su prisustvovali predsednik Saveza ekonomista Srbije g. Aleksandar Vlahović i potpredsednica gđa Dragijana Radonjić Petrović. G. Vlahović je bio učesnik plenarne sesije “Ekonomija kao pokretačka snaga: jedan region- jedna ekonomija“.  

Više informacija na http://www.vienna-economic-forum.com/
Detaljnije
Povezane vesti